Politiet i Ålesund stansa lørdag ettermiddag en personbil i sentrum grunna mistanke om kjøring uten førerkort, samt innblanding i trafikkuhell. Politiet etterforsker saka videre.

Fulle mindreårige

Politiet i Sunnmøre politidistrikt var dessuten ute på ei rekke situasjoner knytta til alkohol og fest, både i Ålesund og på distriktet, natt til lørdag: En halv time før midnatt kom det klager på støy fra en fest på Åse.

- Politiet blei sendt til stedet. Flere ungdommer under 18 år var berusa, og foreldra blei kontakta og henta sine håpefulle. Ei overstadig berusa jente på 15 år blei kjørt hjem, heter det i loggen. Barenvernsvakta er orientert i saka.

Berusa, aggressiv og utagerende

Like etter midnatt måtte politiet ta hånd om en berusa mann i 40-åra på et utested i Ålesund sentrum.

Mannen skal ha vært aggressiv og utagerende både mot vakter og politi på stedet, og blei derfor satt i arrest.

- Han blir anmeldt for forholdet, og er også mistenkt i forbindelse med en voldssak fredag kveld, der en mann blei slått på en butikk i sentrum. Mannen som blei slått er vakt på et utested og har tidligere avvist mannen, står det i loggen.

Avslutta fest

I 00.30-tida blei politiet kontaka av naboer, som klaga på feststøy fra ei leilighet i Brattvåg.

Politiet dro til stedet, festen blei avslutta - og de som bodde der fikk muntlig pålegg om å dempe seg, noe de lovet å etterkomme.

Satte seg opp mot vakter og politi

Litt før klokka 01 kom det videre melding om bråk på et utested i Ålesund sentrum. Da politiet kom til stedet, skal en berusa mann i 20-åra ha satt seg opp mot både vakter og politi.

Resultatet her blei en tur til arresten, der mannen fikk sove ut rusen. Han blir anmeldt for forholdet.

Klarte ikke ta vare på seg selv

I Ørsta måtte politiet ta hånd om en mann i 40-åra - ifølge loggen fordi han var for full til å klare å ta vare på seg sjøl.

- Mannen blei først framstilt for lege, men på grunn av aggressiv oppførsel måtte han i stedet kjøres til drukkenskapsarresten, heter det. Også han blir anmeldt etter hendelsen.

Krangel og "knuffing"

Det siste forholdet fra loggen skjedde i indre bydel i Ålesund, ved 02.30-tida. Flere personer skal ha krangla - og ifølge politiet også "knuffa", utenfor et utested.

- De involverte skyldte på hverandre. Ingen personer blei skadet som følge av dette, og de blei pålagt å gå hver til sitt, melder politiet. De avventer eventuelle anmeldelser fra de involverte.

Følg smp.no på Facebook