Politiet i Ålesund stoppa klokka ett natt til lørdag en personbil med intet mindre enn fem personer i overlast. En av dem blir dessuten anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted, og det blir oppretta sak.

Privatfest over styr

Litt senere, klokka 01.30, rykka politiet ut til en privatfest på grendahuset på Moltustranda i Herøy. Festen hadde utarta seg og resulterte i  skade på både mennesker og vindusruter. Flere parter vurderer anmeldelse.

Røl i byen

Også i Ålesund var det flere som ikke greide å feste rolig. En mann i 20-åra blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha vært aggressiv inne på et utested i byen. Mannen skal ha gått til angrep på og skalla ned en annen mann.

En annen mann, denne i 30-åra, ble satt i arresten etter at han unnlot å høre på poltiets anmodning om å komme seg bort fra sentrum.

En mann i 20-åra blei dessuten anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i Ålesund sentrum.

Promillekjøring i Sykkylven

I Sykkylven sentrum braka to personbiler sammen til en mindre kollisjon klokka tre i natt. Den ene føreren, en mann i 20-åra, stakk fra stedet, men meldte seg senere for politiet. Han ble tatt med til blodprøve og fikk deretter førerkortet beslaglagt.