Like etter klokka tre måtte politiet trå til for å stoppe en større slåsskamp i Ålesund sentrum.

Ifølge politiet var mange personer involvert. Situasjonen var uoversiktelig, og de hadde flere politipatruljer på stedet.

Relativt rolig start

Kvelden startet derimot relativt rolig, om man leser politiloggen.

På Sommerfesten måtte politiet bortvise en person på grunn av ordensforstyrrelse og beruselse rundt klokka 21.30, mens en bilfører fikk førerkortet beslaglagt på grunn av uvettig kjøring på Giske like etter. Skiltene på bilen ble tatt på grunn av utestående begjæring.

Etter dette ble det mer å gjøre for politiet utover de sene nattetimer.

Klokka 00.46 måtte politiet igjen til Giske. Her var 3 menn i slåsskamp. Politiet skilte partene, og de vurderer å anmelde hverandre.

Bitt i fingeren

Klokka 00.35 ble en person slått ned i Hellesylt. Ambulanse ble tilkalt, og saken etterforskes av Sykkylven politidistrikt.

Like før klokka to ble en person bortvist etter å ha truet en vakt i Ålesund sentrum, mens en annen ble bortvist fra et utested fordi han var beruset og kranglete.

Politiet fikk klokka kvart på fem melding om at en person hadde blitt bitt i fingeren. Gjerningsmannen hadde dratt fra stedet i Ålesund. Det blir anmeldt.

Vanskelig ungdom

Politiet måtte kjøre hjem en ungdom på Valderøya rundt klokka 03.50. Denne hadde lagt seg til å sove i en grøft, men ble fraktet til foreldrene.

På Vigra måtte politiet reise ut til en fest etter gjentatte støyklager. Festdeltakerne lovte bot og bedring, men det kom raskt nye meldinger om støy fra bolighuset. Da reiste politiet nok en gang ut. Denne gangen ble leiligheten tømt, og en av personene fikk overnatte på Ålesund politistasjon. Det blir opprettet sak.

Tidligere på kvelden måtte politiet avslutte en fest i bysentrum. En fest i Skodje kommune ble det også klaget på, men da politiet kom var det stille.

Tatt med narko

En person blir anmeldt for besittelse av mindre mengder amfetamin i Ålesund sentrum.

En ung mann ble anmeldt for å urinere ved benkene på Rutebilstasjonen i Ålesund. Han ble oppdaget av en politipatrulje.

Illustrasjon. Foto: Odin Jæger