Silje Smådal var i friluftsområdet på Aksla onsdag kveld for å jogge. Like ved stedet der Anja Weløy Aarseths bil sto parkert møtte Smådal ei jente som passer til beskrivelsen av Aarseth. Dette skjedde rundt klokka 21.30.

Kvinnen var på veg tilbake til stedet der bilen stod parkert, ved Fagerlia barnehage.

- Jeg møtte henne omtrent 70 meter unna, sier Smådal, som tidligere har blitt avhørt av politiet om det ho har sett.

Får mange tips

Politiet i Ålesund har fredag fått så mange henvendelser at politiet ber om at de som har konkrete tips og observasjoner ringer politiet. Politiets telefonnummer er 02800. Personer som har befunnet seg på Aksla/Byfjellet, onsdag kveld fra klokka 18.45 og utover, og som mener at de har sett den savnede - eller gjort andre observasjoner som de mener kan være interessante, bes om kontakte politiet på telefon.

Andre som var i området, men som ikke har spesielle observasjoner, bes om å sende e-post. E-post adressa er: alesund-tips@politiet.no. Disse bes om å gi en beskrivelse av seg selv, klesdrakt, tidspunkt og konkret sted de beveget seg. Videre kan de vedlegge bilde(r) av seg selv om det er mulig.

Se videointervju over med Silje Smådal

Les også: Her leter de etter AnjaLes også: Politiet har satt 20 etterforskere på sakenLes også: - Tar vare på studentene