Mannen som nå er pågrepet og mistenktfor drapet av Anja Weløy Aarseth er er født i 1989. Han oppgir på Facebook athan har gått på videregående skole i Ålesund, men skal være oppvokst i Romsdal.

Kampsport i bur

Videre viser Facebook-profilen athan er medlem av grupper for blant annet National Cage Grappling Association, en kampsportform der utøverne sloss ibur. Han har listet opp flere kampsport-programmer på tv som sine favoritter.

Han har også trykket «liker» på siden«R.I.P Anja Weløy Aarseth», der mange tusen har lagt ut kondolanser. På sinlukkede Facebook-side har han den 30. august  linket til en av nyhetssakene om at Anja ersavnet.

Han har også lenket til to andre savnet-saker den siste tiden, senest den 18 august i år.

Tilfeldig offer

Politiet mener det er samme mann somforsøkte å rane Pluto-kiosken på Nørve den kvelden Anja forsvant. Han flyktetda i retning Fagerlia og Aksla.

Det er vitneobservasjoner som har linket ham til kioskranet. Det er ingen grunn til å tro at det var noenlink mellom offer og drapsmann, sier politiet, altså har Aarseth antakeligblitt et tilfeldig offer.

Tidligere dømt

I følge Aftenposten er 23-åringentidligere dømt for vold og drapstrusler. I oktober 2012 ble han dømt for åha truet en kvinne med kniv. Han bodde og jobbet hos kvinnen.  Han skal også ha truet med å drepe sønnenhennes, en politimann og hans familie.

Han har også vært tiltalt for å ha slått sintidligere samboer i hodet og magen. Dette skal være moren til deres felles barn.