Ulsteinvikbaserte World Wide Supply AS har kontrahert fire plattform forsyningsskip av designet "Damen PSV 3300 CD" med den hollandske verftsgruppen Damen Shipyards Group. Båtene blir bygd og levert fra Damens verft i Romania fra juni til desember 2013.

Fartøyene skal drives av Remøy Management AS i Fosnavåg.

- Vi har stor tiltro til dette nye designet og til Damen som skipsbygger. Disse skipene er godt konkurransedyktige og vil bidra positivt til offshorenæringen. Det er et moderne design, men en god og sikker drift av fartøyene er sikret gjennom valg av kjent og vel utprøvd teknologi, sier styreleder i World Wide Supply, Knut Herman Gjøvaag i en pressemelding.

Samarbeid

- Vi er også svært godt fornøyd med at Remøy Management er medinvestor i World Wide Supply og at de skal drive fartøyene. Remøy Management sin bakgrunn fra offshorindustrien og sikker drift av norske kystvaktfartøy, sikrer oss en profesjonell drift av fartøyene når de kommer ut i markedet i 2013, sier han.

Sydvestor i Ulsteinvik har hatt en sentral rolle som tilrettelegger av prosjektet som finansiell rådgiver for World Wide Supply AS.