Folk får ikke nok av mannen på den vegløse gården på Røneset i Sykkylven. Derfor gir han ikke slipp på TV-skjermen - helt enda.

- Jeg har blitt enig med NRK om å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt. Målet med samarbeidet er å lage flere TV-program videre i serien "Severin". Hvor mange program eller når det går på skjermen er uvisst, men vi fortsetter med nye opptak, sier Severin Rønes (32). Han kan røpe at han tror programmene vil bli vist neste år.

Det tok ikke lang tid før serien «Severin»  ble en suksess da den kom på lufta i mars i år. Ifølge NRK som sender programmet har hver tredje TV-seer fått med seg episodene om bondens liv, som gikk to dager i uka i seks uker.

Da siste episode var slutt satt det igjen mange fortvilede seere. Får vi ikke se mer av Severin?

- Det er mange som har lurt på om det kommer flere episoder i "Severin", og nå kan jeg endelig fortelle dem at det blir det! sier Severin til Sunnmørsposten.

Ny side

Til nå har vi fått sett mest av Severin alene på TV-skjermen. I de siste episodene kom imidlertid kjæresten hans, Jelena Mensah (34), inn. I neste sesong av serien ønsker Severin å vise frem litt flere sider av livet sitt.

- Jeg satser på å få med Jelena og ellers familie og venner når det er mulighet for det. Å gjøre opptak med Jelena går fint. Hun har allerede fått prøvd seg en del i vinter og vår, og er uten tvil et naturtalent, hevder Severin.

For øyeblikket har han hatt en liten pause fra TV-teamet i fire uker, men neste uke er det full fart med opptak igjen.

- Er det travelt å leve med kamerafolk på seg?

- Ja, det er det. Det er jo ganske spesielt å ha to arbeidsgivere på seg. Samtidig er det spennende og jeg må innrømme at jeg liker å holde på med dette. Jeg føler meg rett og slett privilegert.

Vil vise fram naturen

Målet med å være med i serien for Severins del, er å vise fram naturen på Sunnmøre.

- Jeg er glad i den Sunnmørske naturen og vil gjerne få fortsette å vise den fram. Med en ny sesong får jeg mulighet til å vise fram enda flere sider av naturen, noen som folk kanskje ikke har sett også.