– Vi forholder oss til det vi har lov til, og vi har lov til å ha åpent alle dager til kl. 03.00, og vi spiller heller ikke høgere desibel enn norsk lov tillater. Vi har bygget lydsluse og lydisolert alle glass, og har gjort alle tiltak vi kan. Nå spiller vi livemusikk kun fredager og lørdager til 03. Torsdager og søndager er vi ferdig før midnatt. Slik har det vært siste halvåret, sier Helgi Skaftason Skjortnes.

Han er bevillingshaver, deleier i driftsselskapet og har vært daglig leder av Jugend Bar, med unntak av de tre siste månedene.

Rolf Drønnen er utleier av lokalene i Apotekergata 2 og deleier av driftsselskapet.

– Det er ikke godt å drive et slikt sted i sentrum uten musikk. Men jeg liker veldig dårlig at vi får klage. Jeg vil ta dette opp med driftsledelsen. Det kan jeg love, sier Drønnen.

– Hvor lenge er det lov å spille levende musikk i lokalene?

– Jeg har sagt at det ikke skal være noe musikk utover det kommunen tillater, og jeg vil være veldig påpasselig med at de ikke skal holde folk våkne, sier Drønnen.

Ifølge plansjef Lars Roger Lundanes i Ålesund kommune har de ikke rukket å behandle klagen ennå. I hvilken grad Jugend Bar drives innenfor de tillatelser kommunen har gitt, er for tidlig å svare på, men klagen vil bli fulgt opp, opplyser Lundanes.