Oppdatering: Status søndag formiddag er fortsatt at ingen er pågrepet etter hendelsen.

- Nå tar etterforskerne over saka, og vil jobbe på stedet de nærmeste dagene. De operative patruljene har ikke mer konkret å gå etter, sier operasjonsleder Erik Mikalsen.

Politiet melder om et branntilløp ved Moa aldersboliger i Ålesund lørdag kveld, men allerede i den første Twitter-meldinga heter det at brannen er slukket.

- Vi blei oppringt av hjemmesjukepleien med beskjed om at brannalarmen hadde gått, klokka 21.07. Etter det jeg forstår har det vært et tilløp til brann på golvet i en gang, men siden vi ikke har kommet fram til stedet ennå, vet jeg ikke hva som ligger til grunn, sier operasjonsleder Jan Helge Kjøl til Sunnmørsposten.

- Brannen blei raskt slukket, nettopp av hjemmesjukepleien. Det har derfor ikke vært nødvendig med evakuering, legger han til.

Søppelsekker

Politiet sier til Sunnmørsposten like etter midnatt at de har vært på stedet. De mener det er søppelsekker på stedet som har vært forsøkt påtent.

Ifølge operasjonsleder Sindre Molnes er ingen er pågrepet. Politiet utelukker likevel ikke at hendelsen lørdag kveld kan settes i sammenheng med branntiløp de siste dagene.

- Ingen er pågrepet og ingen er mistenkt, sier Molnes til Sunnnmørsposten.