Storfamilien til Sami Milhem, som vart drepen fredag, har samla seg for å vere saman i sorga.

- Det har kome to onklar frå Sverige og to frå andre stader i Noreg. Dei har med seg familiane sine, og også bestemora til offeret er der. Dei er alle i sjokk og djup sorg, seier Knardal.

Familien har mange spørsmål etter drapet, men kan ikkje gjere noko anna enn å vente til politiet og Kripos er ferdig med arbeidet sitt.

- Familien har mange spørsmål om kva og kvifor dette har skjedd. Dei lurer på kvifor han vart drepen og kva som var drapsvåpenet. Dei les i media at det kan ha vært vitnar til drapet, og dei vonar at dei vil få vite kva som har skjedd, fortel Knardal.

Det har vært veldig tøft for familien, og offerets tilstand har vore ei stor tilleggsbelasting for familien.

- Tilstanden til liket, og at det skal vere partert, gjer det heile mykje vanskelegare for familien, men no kan dei ikkje gjere anna enn å vente. Dei vil gjerne sjå liket og åstaden, men det kan ikkje skje før åstadsundersøkingane og obduksjonen er ferdig.

Familien har ikkje fått vite når dei kan få sjå offeret eller bustaden.

I samband med den tragiske drapssaka har Hareid kyrkje vore ope søndag kveld, fram til 21.00. Der kunne folk samlast, tenne lys og vise medkjensle og sorg. Det var Krise- og omsorgsgruppa i Hareid kommune som heldt kyrkja ope.