Oppdatering: Helse Møre og Romsdal melder litt før klokka 19, onsdag at status for den ene av de to mennene som ble skadd - en mann i 60-åra, er stabil. Også de opplyser at skadene er alvorlige.

Det melder Møre og Romsdal politidistrikt på Twitter. Ulykka ble først meldt 07:30. I en oppdatering klokka 08 skriver politiet at to hardt skadde fraktes til sjukehus med ambulanse, og at luftambulanse er på veg.

– Fører av traktor og bil er hardt skadd. Det har vært et sammenstøt mellom de på en eller annen måte, men de har kjørt i samme retning, forteller operasjonsleder Kjell Biesmans til smp.no.

Operasjonslederen sier at nærmere etterforskning vil avdekke resten av hendelsesforløpet. De skadde er en mann på 70 år, og en mann på ca. 20 år.

I første omgang er den ene fraktet med luftambulanse til Molde sjukehus, mens den andre er kjørt i ambulanse. Så blir det opp til helsevesenet å avgjøre om de skal videre til St. Olavs Hospital, påpeker Biesmans.

110-sentralen opplyser til smp.no at det oppstod røykutvikling fra bilen, men da brannvesenet på Midsund kom fram, så var det kontroll.

– Vi har ikke fått konkret melding om brann fra kjøretøyet, opplyser 110-sentralen.