Som ung og student er min hjertesak at Ålesund skal være en attraktiv by å flytte tilbake til etter endte studier. For å lykkes i dette er det viktig at vi fortsetter å satse på full barnehagedekning med spredning i bydelene, et rikt kulturtilbud og gode skoler, både når det gjelder dens innhold og skolebygg. Vi trenger økt satsing på oppussing av skolene våre. Jeg ønsker at Ålesundsskolen skal være Norges beste!

For å få studentene hjem er det videre viktig at Ålesund kan by på attraktive arbeidsplasser. Det er vår oppgave som politikere å legge til rette for. Jeg vil jobbe for et levende bysentrum hvor bedriftene har lyst og mulighet til å etablere og utvikle seg. Ålesund skal være verdiskapningshovedstaden i Møre og Romsdal.

Etter fire år som folkevalgt og medlem av Komité for kultur og oppvekst, har jeg lært mye. Nå vil jeg bruke den kunnskapen til å fortsette og jobbe for byen vår og særlig være et talerør for ungdom og studenter. En attraktiv by for unge er en by hvor de unge blir hørt og hvor deres interesser blir ivaretatt på best mulig måte. Bruk stemmeretten din 14. september og sett gjerne et kryss ved navnet mitt.

Godt valgt!