Politiet har tirsdag morgen ikke pågrepet noen etter det væpna ranet av Statoil-stasjonen i Brattvåg, mandag kveld.

- Vi har jobbet natta gjennom og har fortsatt folk ute, men så langt er ingen tatt, sier operasjonsleder Kenneth Sætre ved Sunnmøre politidistrikt til smp.no.

- Det vil bli satt på mer ressurser utpå morgenkvisten, legger han til.

Skytevåpen og kniv

Det var like før klokka 22 mandag kveld at det ble meldt om ran mot Statoil-stasjonen.

– En person som skal ha vært bevæpnet med et skytevåpen og en kniv, kom inn i lokalene og truet betjeningen, fortalte operasjonsleder Ole Bjørn Harang ved Sunnmøre politidistrikt.

Ifølge politiet ble det ikke løsnet skudd under ranet.

Følg smp.no på Facebook

Rømte fra stedet

Den ene av betjeningen som befant seg i lokalet på ranstidspunktet, klarte imidlertid å ta seg uskadd ut fra stedet.

Gjerningspersonen skal umiddelbart ha forlatt bensinstasjonen til fots, og fikk ifølge politiet ikke med seg noe av verdi.

Overvåkingsbilder kan gi politiet verdifulle opplysninger i etterforskningen, og det ble arbeidet med dette i natt.

Les flere nyheter fra Nordre Sunnmøre på smp.no

Hundesøk

Væpnet politi tok i natt i bruk hunder i søket etter gjerningspersonen, og etterlyste samtidig tips og observasjoner fra publikum.

Ved midnatt ville ikke politiet gå ut med en nærmere beskrivelse av gjerningspersonen, som forøvrig hadde dekket til ansikt og hode.

- Dette med å gå ut med signalement vil det bli gjort ei ny vurdering på tirsdag morgen, sier operasjonsleder Kenneth Sætre.

Har du opplysninger eller bilde til denne saken? Send sms/mms til 95 400 400, epost til 95400400@smp.no eller ring 95400400.

Den ene ansatte som befant seg inne i stasjonslokalene da raneren slo til, klarte å flykte uskadd fra dramaet. I natt var bensinstasjonen stengt. Foto: Torbjørn Eidhammer