4. divisjon starter opp igjen torsdag kveld:

Direkte torsdag 18.30: Godøy – Larsnes/Gursken

– Jeg er ganske sikker på at lag som Volda, Bergsøy, Hødd 2 og Rollon vil være med helt der oppe. Men skal jeg sette pengene mine på noe, så blir det på Volda. De virker bunnsolide i alt de holder på med, sier han.

Rollon-trener Alexander von Løwensprung er enig.

– Volda er min favoritt. De virker knallsterke over hele linja, og er et ekkelt lag å spille mot. Det er helt naturlig at Bergsøy er den største utfordreren med tanke på den førsteelleveren de har, men samtidig mener jeg faktisk at vi har potensial til å blande oss inn. Vi har en ekstremt bred stall i år, sier Rollon-treneren.

I Bergsøy har man rustet opp for å kjempe i toppen av 4. divisjon. Blant annet er Joachim Magnussen hentet inn.

Bergsøy-trener Toni Sandanger håper at hans lag skal kunne være med å kjempe helt i toppen av årets 4. divisjon. Arkivfoto

– Vi har et slagkraftig lag. Toppnivået vårt er ekstremt høyt, der vi har en midtbane og et angrep som i alle fall kunne spilt minst en divisjon eller to til opp på sitt beste. Utfordringen vår er at vi er såpass varierende, sier Bergsøy-trener Toni Sandanger.

– Hvem er din favoritt?

– Det er mange lag som kan blande seg inn. Volda, Rollon, Langevåg og Hødd 2 er blant dem. Men Volda slo nylig Brattvåg 3–1 og må bli sett på som den største favoritten. Men vi håper helt klart å utfordre dem, sier Sandanger.

I Volda er ikke trener Dagmund Evebø veldig overrasket over å bli utpekt som favoritt.

– Det er vel litt typisk at trenerne prøver å legge press på andre. Vi har ambisjoner om å være med å kjempe i toppen, men innstilt på at det blir en tøff kamp, sier Evebø.

– Hvem blir deres tøffeste konkurrent?

– Flere kan hevde seg, men jeg tror nok det blir Bergsøy, sier han.

Mens trenerne gjerne spår tetstriden, er man mer forsiktig med bunnstriden. Der mener man det er helt åpent.

– Jeg synes det ser helt åpent ut mellom fem-seks lag, sier Emblems Sindre Knutsen.

Runden fortsetter med oppgjørene Volda – Skarbøvik, Bergsøy – Hødd 2, Hareid – Langevåg, Rollon – Sykkylven og Norborg – Emblem fredag.