Etter å ha tatt føringen fra start av var det noen skuffende Skodje-jenter som forlot Ekeberg etter 3–1-tap i finalen i Norway Cup mot Strindheim.

Allerede fem minutter ut i første omgang satt Skodje ballen i nettet. Det var ingen tvil om at dette var en finalekamp med to gode lag som presset det de kunne.

– Vi var slitne og hadde litt uflaks, men jeg vet vi kan bedre, sier Ange.

– Men sølv er jo også bra?

– Ikke når vi kunne ha tatt gull, for det er jo masse bedre, sier hun skuffet.

Trener stolt over sølvmedaljen

Trener Robert Gulbrandsen er selvfølgelig også skuffet etter å ha blitt slått helt på målstreken. Men han forteller likevel at Norway Cup har gått over all forventning.

– Når vi får litt avstand fra det er nok jentene veldig fornøyde med sølv. Vi har hatt en strålende turnering og møtte rett og slett et bedre lag i finalen. Vi er fra ei lita bygd og Strindheim er nok vant til en helt annen hverdag enn oss. Sølv er jeg utrolig stolt over! sier han.

Ørsta G15/16 nesten best

I 7er-finalene ble det medalje til Sunnmøre også på guttesida. Den var det Ørsta G15/16 som sto for etter å tapt 1–6 i finalen.

– Vi gjorde vårt beste, men spilte mot et bedre lag som hadde en enorm innbytterbenk i motsetning til oss. Vi var slitne, men gjorde en god innsats, hevder trener Frode Ose.

Han kan fortelle at de i utgangspunktet ikke hadde ambisjoner om finale, og på den måte har hatt en overraskende bra turnering. Nivået på Norway Cup er høyt, og Ose sier de er fornøyde med sølv tross alt.

Sunnmørspostens papirutgave lørdag har fyldigere sak.