Det var spilt 93 minutter i 1. divisjonskampen mellom Fortuna og Byåsen på CLS, dommeren kikket på klokka og skulle snart blåse av – og Fortuna ledet fullt fortjent 1-0. Da smalt det fra Byåsens innbytter Thea Johansen.

Ett mål på mange sjanser

Men Fortuna skulle og burde ha avgjort denne kampen tidligere. Hedda Stokkeland ga laget en fortjent ledelse rett før pause. 14-årige Malin Sunde slo inn fra høyre, Byåsens keeper feilberegnet innlegget og slo det bare bakover i feltet, der aktive Hedda klarte å krige inn ballen i kamp med en forsvarer.

Så det manglet ikke på sjanser, men utover i 2. omgang var også Byåsen farlige på sine kontringer. Og Fortuna fikk altså svi for manglende effektivitet.

Les flere sportsnyheter på smp.no

Irritert Leine

Og etterpå var høyreback og en av lagets beste spillere, Kristine Leine, skikkelig irritert og skuffet.

Og trener Helena Olafsdottir var så skuffet at hun hadde mest lyst til å grine, virket det som.

– Det er kun vår egen skyld, vi skulle ha scoret både 2-0 og 3-0 før Byåsen utlignet. Nå kunne vi ha stukket fra Byåsen og mange andre lag, det klarte vi ikke. Jeg er enormt skuffet, sa hun og marsjerte i garderoben.