Det forteller presseansvarlig Terje Erstad i Momentium, bare timer før det tar løs med konserter under årets utgave av Jugendfest.

- Han kommer i kveld en gang, og overnatter trolig i Ålesund. Akkurat det siste der kan det blir forandring på i siste liten. Plutselig får de for seg at de skal reise etter konserten, og så drar de, forklarer han.

- Men han har sikra seg ei campinghytte, hvis han blir?

- Hahaha. De ordner ikke noe slikt sjøl, men HVIS han nå blir, har vi noe bra til han, smiler Erstad.

Fine biler og gourmet-mat

Og superdj-en blir også ivaretatt på flere andre vis, forteller den presseansvarlige videre.

- Der er bilfirma som vil hente han og følget med fine biler når flyet ankommer.  Et kokketeam med Tore Aspås - opprinnelig strandar og til daglig kjøkkensjef på Ekebergrestauranten, i spissen, vil dessuten sørge for at både han og de andre artistene får skikkelig god mat.

Digert rigg

- Har han noen spesielle krav på den såkalla raiderlista si, som dere arrangørene får i forkant av konserten?

- Han har mange krav i forhold til teknisk utstyr. Der skal han ha mye - uten tvil det største som har vært satt opp i Ålesund noensinne, sier Erstad.

- Ellers er han verken kravstor eller sær i ønska sine, legger han til.

Ibiza i går - Østerrike i morgen

Guetta har for øvrig et meget stramt turnéprogram om dagen. Ifølge hjemmesidene hans spilte han på Ibiza torsdag, før han altså etter planen går på scena på Color Line Stadion klokka 23, fredag. Lørdag skal han videre spille på en festival i Unterpremstätten i Østerrike, søndag i Belfast, før han mandag er tilbake på Ibiza, der han etter sigende også har et hus.

- Faktisk synes dette tempoet mer eller mindre å være slik han lever, at det ikke bare er en turné han er midt i, sier Erstad.

- Tenk at vi fikk han hit. Det ligger ikke lite arbeid bak, det skal du vite, fortsetter han.

Følg smp.no på Facebook

Pressesjefens favoritter

- Hva med deg under festivalen. Får du med deg noe av konsertene?

- Hm... Jeg tror jo det. Med det sagt blir det nok mye "være over alt" på meg undervegs, spesielt de to første timene etter at dørene åpner pleier det å være mange spørsmål å besvare, sier han.

- Har du en favoritt blant banda og artistene?

- Kvelertak, kommer det kontant.

- De har jeg fulgt siden de var guttunger. Men her er mye anna jeg gjerne skulle stått og hørt på også. Kort og godt: Dette blir stas, sier Erstad.

Smp.no følger Jugendfest både fredag og lørdag.

Presseansvarlig i Momentium, Terje Erstad. ARKIVFOTO: ESKILD FLYDAL