Sigrid tok fire gull under tilsvarende innendørsmesterskap i vinter. Ålesund-jenta blir stående med et gull, et sølv og to bronse.

Norges beste mangekjemper er ferdig med sine øvelser i Bergen. Tett program lørdag gjorde at hun valgte å stå over flere av sine antatt beste øvelser.

Sigrid Kleive mistet gullet i kule på UM med kortere andrekast enn vinneren. Hun støtte 12,52. Personlig rekord er 13,53. Foto: Rune Helle

– Noe bra, noe mindre bra, og en god spydkonkurranse.

Slik oppsummerer multitalentet sine prestasjoner i Bergen. Sigrid har den siste tiden slitt både med pust og kranglete ankler.

– Det påvirket nok mine prestasjoner, sier mangekjemperen som hadde en travel både fredag og lørdag.

Første dag ble hun nummer to i kule med 12,52. Samme resultat som vinneren, men med kortere andrekast.

– Jeg har 13,53 som pers og årsbeste. I sommer har jeg imidlertid vært litt bak det, sier Sigrid som også tok bronse på korthekk fredag.

– Den var jeg fornøyd med, oppsummerer hun.

Lørdag ble det gull i spyd på 44,66. Noen centimeter bak pers, og noen få centimeter foran nummer to. Her var det både marginer med, og marginer mot for Ålesund-jenta. I lengde var hun godt bak pers da hun tok bronsen på 5.14. Gullet gikk på 5.37.

– Jeg har 5.84 som personlig rekord, understreker Sigrid. Hun droppet lørdagens 200 meter.

– Her var det både forsøk og semifinaler. Det ville blitt for mye, sier Sigrid som heller ikke stilte på høyde lørdag. Her ville tangering av pers holdt til soleklart gull.