Uredd Henrik satser stort:

– Jeg kan vinne i år!

Han har alltid vært uredd når det gjelder sportslige ambisjoner; unggutten Henrik Krogstad. I år skal han trolig kjøre en internasjonal serie i rallycross. Og mener det er mulig å vinne sammenlagt.

Debut på pallen: Henrik Krogstad i et luftig hopp under Nordic RX-runden på Westombanan i Arvika sommeren 2017. Dette løpet var det første der han kom på seierspallen med 3. plass. Samme plassering fikk 19-åringen også sammenlagt i den nordiske serien i fjor. I år skal sulagutten kjøre sju internasjonale løp hvis budsjettet innfris. FOTO: MADS ERIK HØILAND 

Sport

– Nå vet jeg hva jeg går til etter rundene jeg fikk kjøre i RX-Nordic-klassen i 2017. Med maksimal uttelling skal det være mulig å kjempe om seieren i år i klassen for Supercars Light. Men det skal sjølsagt kjøres først, sier en offensiv 19-åring fra Langevåg.