Det var ikke bare AaFK G16 som imponerte i årsklassen. Blindheim G16 stakk nemlig av med bronsen etter å ha slått Mosjøen med Marcus og Martinus på straffer. Da Martinus bommet på sin straffe, sikret det seieren for ålesunderne.

– Det var nervepirrende. Det betyr mye å ta en bronse. Vi var egentlig fornøyd bare med å komme til A-sluttspillet, så dette er langt over forventningene våre. Vi hadde egentlig ikke noen målsetning, sier kaptein Jonas Rønn.

Godt årskull

Blindheim-laget har alltid gjort det godt, både på Sunnmøre og i andre cuper. I år har derimot laget blitt litt oppsplittet, ettersom flere av 16-åringene spiller på junior- og A-laget.

– Derfor betyr det enda mer at vi samles og vinner en bronse, mener Rønn.

Trener Preben Austnes Lorgen var både rørt og skjelven like etter kampslutt.

– Det er så kjekt. Jeg vet hvordan disse guttene har jobba og stått på i år. At vi klarer dette med en kompisgjeng er helt fantastisk. Det er ingen innhentede spillere, det er kun Blindheim-gutter som har vært kompiser hele livet, sier treneren.

Tre medaljer

Blindheim kan dermed se tilbake på et utrolig godt Norway Cup og står igjen med gull, sølv og bronse. J14-laget tok nemlig sølv på sjuerbane, mens J15/16-laget stakk av med gullet sin klasse på sjuerbane.

– Det er historisk for Blindheim på guttesiden, og det er knallsterkt. Det er utrolig mye lenger enn hva vi hadde forventet. Blindheim blir også det beste laget totalt, sier Austnes Lorgen.