De lokale lagene kjempet godt på hjemmebane under NM for 17-åringer:

Nådde ikke helt opp

Norgesmesterskapet ble arrangert på prima vis, men rent sportslig ble det ikke full klaff for sunnmørslagene i aksjon.

GODT START: Blindheims gutter 17-årslag i de røde draktene, her ved Eirik Buset og Sivert Eikrem i blokka, åpnet svært bra mot Koll i 8-delsfinalen der dette bildet er hentet fra. De vant 1. sett, men nådde ikke helt opp i 2. og 3. sett som de tapte. Dermed var det en mulig topplassering spolert på hjemmebane i Blindheimshallen. BIL-gutta endte til slutt på 16. plass.  

Sport

Blindheim ILs rutinerte stab loset årets norske mesterskap for 17-årslag vel i havn. Arrangørklubben hadde et håp om semifinale og mulig pallplass for jentelaget, men de kom skjeivt ut i innledende pulje. Laget spilte seg opp og endte til slutt på en fin 6. plass etter tap 1–2 for KFUM Stavanger i kampen om 5.-plassen. SIF/Hessa avsluttet bra og ble nr. 14 av de 18 lagene.