Stabæk Elite Cup:

Sterkt av Herd-jentene

Kom helt til finalen i Stabæk Elite Cup.

ANDREPLASS Herds J17-lag, som kom seg helt til finalen i Stabæk Elite Cup.  Foto: Privat

fotball

Herd var invitert sørover til Stabæks Eliteturnering i fotball for jenter sist helg, og dro både med J17- og J15-laget sitt. Og J17-laget endte opp med å komme helt til finalen.

Jentene spilte flere gode kamper i turneringa, blant annet ble Vålerenga slått hele 5-0. I finalen ventet et sterkt lag fra Trondheims/Ørn, som i tillegg til sine egne spillere også hadde med seg noen hospitanter fra andre klubber i Trøndelag. Herd tapte 0-2, begge målene kom i 2. omgang.

J15-laget til Herd var uheldige i flere kamper og endte opp i B-sluttspillet. Der vant de rubbel og bit, og vant B-sluttspillet. Totalt ble det dermed en fin 5. plass.

En rekke av spillerne på Herds J17-lag spilte også en tøff seriekamp i 2. divisjon mot Fortuna sist torsdag, men de hadde tydeligvis kreftene i behold også når de kom til Stabæk-turneringen. Herds J17-lag hadde men en islandsk gjestespiller, mens J15 hadde fått låne flere gjestespiller fra andre klubber på Sunnmøre.