Realistisk etter tapet mot KIL/Hemne:

Fortuna-treneren: – Nå blir det vanskelig

1-2 tapet mot KIL/Hemne sist helg passet til de grader dårlig for Fortuna Ålesund. Og etter kampen var trener Magne Elde nådeløs mot spillerne sine.

UFORSTÅELIG: Fortuna trener Magne Elde mente det var nærmest uforståelig at ikke Fortuna viste mer duellkraft og innsats i toppkampen mot KIL/Hemne sist. 1-2 tapet gjør at trønderne nå er i førersetet til å vinne avdelingsmesterskapet, og kvalifisere seg for playoff for opprykk. – Vi må bare sørge for å vinne våre egne kamper, så får vi se hva det rekker til, sier en fortsatt skuffet Elde.  Foto: Staale Wattø

fotball

Han mente at innsats og duellkraft var fraværende, noe han fant merkelig i en så viktig kamp.


Fortuna-trenerens knallharde dom etter tap mot opprykksrival:

Totalsvikt - har knapt vært mer skuffa over innsatsen

Fortuna-trener Magne Elde gir spillerne sine en knallhard dom etter lørdagens 2-1-tap mot KIL/Hemne.

– Jeg var ute etter en reaksjon fra spillerne etter dette sure tapet, og det har jeg fått. Sjøl om det sjølsagt er så ymse hvordan damefotballspillere takler en så direkte kritikk som det jeg kom med rett etter kampslutt. Men vi har hatt gode treninger etter at vi kom hjem fra Trøndelag, og nå ser vi framover, fastslår Elde.

– Men dere har gitt fra dere tabell-ledelsen?