Stormen vil ha mer stemning rundt AaFK

Supporterklubben Stormen ønsker å mobilisere for å skape mer entusiasme rundt AaFK.

OPTIMISTISKE TROSS ALT: Sjøl om interessen rundt AaFK-kampene har dalt også hos supporterklubben Stormen er leder Gordon Bergh (t.v.) og styremedlem Steffen Stette optimistiske og håper på bedre stemning utover høsten. Og at de får se eliteseriefotball på stadion i 2019.  Foto: Jarle Mordal

fotball

– Lørdag skal vi ha et arrangement inne på Color Line Stadion. Først hadde vi tenkt det som en «lørdag i gata» ved å få stenge St. Olav Plass, men vi var for seint ute til å søke kommunen, sier Steffen Stette, arrangementsansvarlig i Stormen.

Supporterklubben vil ha en stand utenfor Color Line Stadion lørdag, samt at de får låne et lite felt inne på banen også.

– Der skal barna få spille såkalt 3-erfotball, på en liten bane med vant rundt. De som ønsker kan også få følge treninga til A-laget lørdag fra klokka 10.30. Og så er vi lovet å få med oss et par spillere til å bidra med autografskriving og instruktører, forteller leder Gordon Bergh i Stormen.


Fridjonsson i bedring etter strekkskaden

AaFK får tilbake flere spillere etter fadesen mot Ull/Kisa sist.

Han var inne i Stormen-styret allerede i 2007, og opplevde den gangen enorm oppslutning. Det var over 2000 betalende medlemmer, nå er dette tallet halvert.

– Det er ikke så mye lyd lenger på AaFK-kampene?

– Nei, vi må vekke folket nå, sier Steffen Stette.

Som også vil at de som møter opp lørdag kan lære seg noen av supportersangene.

– Vi ønsker mer stemning på tribunen under kampene framover, sier Berg og Stette.