Hødd kan miste nok en nøkkelperson denne vinteren:

Hødd-trener Nyland kan få AaFK-jobb

Mister Hødd nok en viktig person i ledelsen? 24-årige Sander Nyland er i hvert fall en het kandidat til en trenerjobb i AaFK.

HVA SKJER? Sander Nyland (t.v.) har vært Sindre Eids høyre hand som trener for Hødd. Det samarbeidet skal etter planen fortsette også i 2019, men nå er det ikke sikkert om hverken den ene eller den andre av dem skal fortsette. Sindre Eid er inntil videre sykmeldt fra hovedtrenerjobnben, mens Sander Nyland er aktuell for en trenerjobb i AaFK.  Foto: Hødd Fotball

fotball

Nyland er lillebror til landslagskeeper Ørjan Nyland, og altså fra Volda. Sander var i likhet med Ørjan en svært lovende keeper, men skader gjorde at han valgte å satse som trener tidlig i karrieren. Og de siste par årene har han gjort en meget god jobb i Hødd.