Lokale fotballjenter på talentsamling

Tre fotballjenter fra Sunnmøre deltok på Equinors talentleir i Porsgrunn denne uka.

Sunnmørstalentene her avbildet sammen med landslagsstjernen og fagansvarlig for landslagsskolen. (F.v): Guro Reiten, Guro Hammer Røn, Helle Rindal, Hilde Årsborg og Håkon Grøttland.   Foto: Joakim Maylove Moltzau

fotball

Guro Hammer Røn, som spiller for Blindheim, Guard-spiller Helle Rindal og Hareid-jenta Hilde Årsborg er alle deltakere i talentleiren, som selvsagt også NFF er sterkt inne i. De har blitt håndplukket til å være med av Norges Fotballforbund, og er blant 80 av Norges mest talentfulle fotballspillere mellom 14 og 16 år som deltar. Talentleiren, som foregår på Urædd sitt anlegg i Porsgrunn, startet 29. juni og slutter 3. juli.
– Felles for alle som er tatt ut er at de er vurdert til å være blant landets aller største talenter, forteller fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland.