Disse lagene fra Sunnmøre reiser til Norway Cup

90 lag fordelt på 32 klubber fra Sunnmøre reiser til Oslo for å delta på Norway Cup.

VANT I FJOR: Blindheims J15/16-lag vant Norway Cup i 2018. De deltar med J16-lag i år igjen, kan de gjenta suksessen? Her er de avbildet under Norway Cup i fjor etter de fikk utdelt pokalen sin.   Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

fotball

Hødd er klubben fra Sunnmøre som har med flest lag nedover til Ekebergsletta. De stiller med ti lag, der de har fordelt det likt mellom gutte- og jentelag, fem lag hver. Nest flest lag har Blindheim med sine ni. Blindheim har for vane å gjøre det svært godt på jentesiden under Norway Cup, så det vil ikke være noen stor overraskelse om de skulle gjøre det også i år. De vant blant annet A-sluttspillet J15/16-klassen i sjuerfotball i fjorårets Norway Cup.