Min bydel: Ellingsøy

«De fleste av oss har vært innom ei sjøbu og blitt iskald på hendene»

Bli med Ingvill Aarseth på rundtur på Ellingsøy.

Ingvill Aarseth (32) viser oss rundt på Ellingsøy.

Kalde på hendene – De fleste av oss har vært innom ei sjøbu og blitt iskald på hendene, sier Ingvill Aarseth (32), født og oppvokst på Ellingsøya.   Foto: Nils Harald Ånstad

Ålesund

Ingvill Aarseth (32): Født og oppvokst på Ellingsøya, der familien har aner tilbake til tidlig 1700-tallet. Bodde 12 år utenbys, blant annet i forbindelse med landbruksstudier på Ås, før hun i fjor flyttet tilbake til hjembyen med mannen hun nå er gift med. Mor til en gutt på fire måneder. Jobber som lærer ved Gjermundnes videregående skole, men har nå mammapermisjon. Har master i husdyrvitenskap, og samme grad i naturbasert reiseliv. Eier tre hester og driver med hundekjøring. Skal overta familiegården på Store-Aarseth, og bor i nytt boligfelt med familien sin like ved gården.