Ålesund:

Formannskapet vil ikke fjerne parkeringsplasser i sentrum

Nei takk, sa formannskapet. Dermed ble det satt strek over et miljøprosjekt som forutsetter at rundt hundre parkeringsplasser i sentrum må vekk.

Stridens kjerne Parkeringsplasser i sentrum har vært et hett tema denne sommeren. Nå har formannskapet takket nei til et miljøprosjekt der mindre gateparkering, blant annet på Sankten, var en av forutsetningene. 

Bilen kommer til å bli det viktigste framkomstmiddelet ei stund framover

Hans Kjetil Knutsen
Ålesund

Det var Aps Sindre Nakken som sørget for at rådmannen ikke fikk flertall for forslaget sitt om å takke ja til tilskuddet fra Miljødirektoratet. Et prosjekt som skapte stor oppstandelse tidligere i sommer. Oppslag i Sunnmørsposten om fjerning av parkeringsplasser skapte reaksjoner.