Fremmerholåsen i Ålesund:

Gleder seg til å flytte inn i sin egen bolig

Til sommeren skal åtte ungdommer flytte inn i sin første, egne bolig i Fremmerholåsen. Lørdag var de på befaring sammen med familiene sine.

Spente: – Her skal vi bo, sier sju av de åtte som skal flytte inn i egne leiligheter til sommeren. Lørdag var de på befaring sammen med familiene sine. F.v. Marlene Haalen Amdam, Simond Vadseth Furholm, Joakim Skauvik, Mats Waksvik, Nathalie Belsvik og Henrik Nergård.  

Vi har lagt vekt på å få ei beboergruppe som fungerer godt sammen

Terje Torvik
Ålesund

– Det var veldig god stemning, og det er tydelig at alle er spente, sier Terje Torvik. Han er leder i interimsstyret for Borgund Borettslag som i mange år har jobba for at personer med nedsatt funksjonsevne skal få egne boliger.