Fremmerholåsen i Ålesund:

Gleder seg til å flytte inn i sin egen bolig

Til sommeren skal åtte ungdommer flytte inn i sin første, egne bolig i Fremmerholåsen. Lørdag var de på befaring sammen med familiene sine.

Spente: – Her skal vi bo, sier sju av de åtte som skal flytte inn i egne leiligheter til sommeren. Lørdag var de på befaring sammen med familiene sine. F.v. Marlene Haalen Amdam, Simond Vadseth Furholm, Joakim Skauvik, Mats Waksvik, Nathalie Belsvik og Henrik Nergård.   Foto: Privat

Vi har lagt vekt på å få ei beboergruppe som fungerer godt sammen

Terje Torvik
Ålesund

– Det var veldig god stemning, og det er tydelig at alle er spente, sier Terje Torvik. Han er leder i interimsstyret for Borgund Borettslag som i mange år har jobba for at personer med nedsatt funksjonsevne skal få egne boliger.