Tre håndverksfirma tar ut stevning mot Ålesund kommune – mener de har tapt millioner på avtalebrudd:

Hevder de ble «systematisk forbigått» – selv om de har rammeavtale med kommunen

Advokaten og kommunen har krangla i månedsvis. Nå kan saka ende i retten. Her er noen av jobbene der håndverkerne mener de er forbigått.

Nytt gulv: Skolekjøkkenet på Hessa fikk nytt gulvbelegg. Dette er et av eksemplene på oppdrag for Ålesund kommune som ifølge håndverkerne burde vært tildelt Malermester Bjørnøy.  Foto: Marius Simensen

Ålesund

8. juli skrev Sunnmørsposten at Kurt Terøys Malerservice, Malermester Bjørnøy og E. Gjerde Malerfirma, via advokat Josef Hildre, har varslet stevning av Ålesund kommune. Siden vi skreiv om saka sist har konflikten fortsatt med skarpe brev fram og tilbake, uten at de har kommet nærmere enighet.