På fotballgallaen blir det utdelt en rekke priser til både klubber, spillere og ledere. I år var det Valldal IL som vant flest priser med seier i kategorien årets arrangør av miniturneringer og årets arrangør av Tine fotballskole.

I begrunnelsen fra kretsen står det at Valldal IL gjennomførte en flott miniturnering med ca 55 lag fra deres sone. Valldal IL fikk høyest gjennomsnittstall fra evalueringene til laglederne. Når det gjelder fotballskolen ble det trukket fram at nesten halvparten av deltakerne var jenter, og hver tredje instruktør var ei jente.

Volda TI-Fotball stakk av med prisen for årets kvalitetsklubb, etter å ha vært nominert for tredje gang i denne kategorien. Der spesielt klubbens fotballfritidsordning får skryt. Bergsøy IL fikk prisen for årets fair play-klubb. Klubben har fair play-representanter på alle lag, og alle spillere i ungdoms - og seniorfotballen har skrevet under på fair play-holdningskontrakter.

Det var SK Herd som fikk prisen for årets jenteklubb. I begrunnelsen står det at Herd i flere år har vært en av de ledende jenteklubbene i kretsen. I kategorien årets drømmetrener var det Magnus Antonsen fra Spjelkavik IL som gikk av med seieren.

Hvert år deler Sparebanken Møre ut to spillerstipend. I år er det Vivian Saadi (Fortuna) og Bendik Rise (Hødd) som ble vinnerne, og får dermed et stipend på 5.000 kroner hver. Solveig Koppen (Herd) og Atle Ødegård (Skodje IL) fikk tildelt Norges Fotballforbunds honorære lederstipend. I tillegg ble Ørsta IL (5.000), Hasundgot IL (7.500), Brattvåg IL (10.000), Skodje IL (12.500) og Tjørvåg IL (15.000) tildelt dommerbelønninger.