Riises pengekrangel med ekskona til retten

Tirsdag starter rettssaken der John Arne Riise er saksøkt av sin ekskone for å ha tappet 483.000 kroner fra kontoen til et av deres felles barn.

John Arne Riise.   Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Fotball

I oktober i fjor ble det kjent at den tidligere landslagsspillerens ekskone, Maria Elvegård, mente Riise urettmessig hadde tappet kontoen til barnet. Riise nekter for å ha gjort noe ulovlig, og tirsdag starter rettssaken, skriver Nettavisen.

Ifølge Sunnmøre tingrett blir det skriftlig behandling av saken og partene møter dermed ikke i rettssalen.

Den tidligere fotballproffen bestrider ikke at han har tatt penger ut av kontoen, men sier han ikke har gjort noe ulovlig eller straffbart.

– Riise ønsker bare å spare penger til deres felles barn, men blir møtt med søksmål av sin ekskone, som prøver å få kloen i pengene han sparer til barna gjennom å anlegge et søksmål gjennom deres yngste datter, sa Riise til Nettavisen via sin manager Erland Bakke da saken ble kjent i mediene i fjor.


Nettavisen:

– John Arne Riise saksøkt og politianmeldt for å ha tømt konto for 483.000

Ifølge Nettavisen saksøkes John Arne Riise av eks-kona Maria Elvegård, og er under politietterforkning, etter å ha tappet kontoen til ett av deres felles barn for 483.000 kroner.


Ifølge søksmålet skal Riise i perioden 7. desember 2016 til 19. mars i fjor har tatt ut 483.000 kroner gjennom ti forskjellige uttak. Elvegård krever at beløpet skal tilbakebetales med renter, samt å få dekket sakskostnader.

Formelt er det ett av Riises barn, bosatt i England, som står som saksøker, men siden barnet ikke er fylt 18 år er det ekskona Elvegård, i kraft av å være barnets verge, som offisielt saksøker Riise, skriver avisen. (©NTB)