VIF 2 hadde vunnet begge sine to første kamper, og ledet både 1-0 og 2-1 mot Brattvåg. Men Brattvågs to tidligere Herd-spillere Daniel Stensøe og Patrik Hjelmseth snudde kampen, og Stensøe ble matchvinner kvarteret før slutt med sitt andre mål for dagen. Etter fantastisk forarbeid av Emil Dahle.

VIF 2 tok ledelsen på straffespark, men rett før pause utlignet Daniel Stensøe. Og da var det surt for gjestene at VIF 2 rakk å gjøre 2-1 i omgangens siste minutt.

I 2. omgang kjørte Brattvåg på, og Patrik Hjelmseth, som kom innpå til 2. omgang, bukket og takket da en VIF-forsvarer rotet det til i eget forsvar. Dermed 2-2. Og klikk-klakk spill sørget for at Stensøe kom fri og satte inn 3-2 - og seier!

Men assistenttrener Rune Ulvestad mener at Brattvåg kan enda bedre enn dette.

– Vi var litt energiløse i dag, men du verden for en viktig seier. Og jeg er imponert over at vi klarte å komme tilbake to ganger mot et sterkt lag, og til slutt vinne. Det smakte perfekt, sa Ulvestad.