6. divisjon menn nærmer seg sesongslutt:

Giske tidlig ute med opprykksjubelen

Giske IL har ledet 6. divisjon avd. 1 fra start til mål. Og kan allerede feire opprykket, flere runder før slutt. Det er klubbens leder Steinar Lillebø usedvanlig fornøyd med.

Giske IL jubler for opprykk til 5. divisjon etter 4-2 mot HaNo sist lørdag. Og bak er lagets 12. mann, nemlig Giskes herlige hjemmepublikum, med på notene.   Foto: Pål Andre Måseidvåg

Fotball

– Det er et samspill mellom spillerne, trenerne, oss ledere og hele øya, som har ført til dette opprykket. Og vi har lenge vært målbevisste. I 2004, da jeg først ble styreleder her, bestemte vi at vi skulle være best uten ball. Og fikk blant annet opp tribune som etter hvert fikk tak over seg også. Nå skal vi også bli bedre MED ball, og har satt oss det hårete målet at vi skal være best i Giske kommune innen 2025. Vi mener vi har det aller kjekkeste miljøet, og det kommer vi langt med, smiler Lillebø.