Klart for ny lokal-thriller hos damene

Cupkampen mellom Fortuna og Herd ble en skikkelig thriller. Nå møtes rivalene i serien.

MÅ STOPPES: Katarina Sunde jubler over 2-0 målet mot Herd i fjor. Kan Herd stoppe henne denne gang? Begge lags trenere er optimist på sitt lags vegne.  Foto: Marius Simensen

OPTIMIST: Magne Elde mener Fortuna har et bedre lag enn Herd.  Foto: Eskild Flydal

New Articles

Fortuna og Herd har allerede utkjempet ett lokaloppgjør, og det var i NM. Kampen endte uavgjort, og det måtte straffekonkurranse til før Fortuna kunne juble.

Den kampen gikk på Amfi Moa stadion, altså Herds hjemmebane, nå er det Fortuna som har hjemmebane på Aksla stadions naturgras. Og nå er det seriepoeng som gjelder.

Det skiller fem poeng mellom lagene. Fortuna er tabell-leder med sine 16 poeng, Herd har 11 på 3. plass. Så begge må si seg godt fornøyd med sesongstarten.

SE KAMPEN DIREKTE PÅ SMP.NO:


Torsdag kl. 19:

Se Fortuna - Herd direkte

Se det spennende lokaloppgjøret mellom Fortuna og Herd i 2. divisjon kvinner.

 

Offensive trenere

Og Fortuna-trener Magne Elde tror på nye poeng til sine jenter.

– Dette er et lokaloppgjør, og da kan alt skje. Jeg mener jo at vi har et bedre lag enn Herd, men i enkeltkamper kan det meste skje. Men vinner vi, har vi åtte poeng på dem. Og det tar de aldri igjen. Vi har fullt lag å velge i, og er veldig tent på å vinne mot byrivalen, sier Elde.

Herds trener Vegard Bruland gleder seg.

– Og det gjør jentene også. Vi er veldig fornøyd med det vi har gjort så langt, og vi mener vi har gode muligheter på Aksla stadion. Vi vet vi må stoppe vår tidligere spiller Katarina Sunde, men det kan vi klare, sier en optimistisk Bruland.