Amanda vant Musikkprisen

Med en totalt nedstrippet og rolig sang var det 18 år gamle Amanda Tenfjord med låten «Run» som stakk av med Musikkprisen 2015.

Musikkprisen_2015.mp4

Kultur

- Dette var veldig, veldig overraskende. Konkurransen var beinhard, og jeg kan nesten ikke tro jeg har vunnet. Det var 60 bidrag som deltok, og jeg synes alle var bra, sier Amanda Tenfjord.

Nå ser hun fram til plateinnspilling og spilling under Jugendfest.

- Jeg har nok materiale og ser veldig fram til de to tingene, sier hun.

Musikkprisen er den største musikkonkurransen i Møre og Romsdal og arrangeres som et samarbeid mellom Sparebanken Møre, AMFI Moa, Sunnmørsposten, Ocean Sound Recordings og Momentium. Som vinner av Musikkprisen få Amandar spille inn plate i Ocean Sound Recordings og spille åpningskonsert under Jugendfest på Color Line Stadion.

- Det var veldig mye publikumsstemmer og vanskelig for juryen, men Amanda Tenfjord var best, sier juryformann Terje Erstad, som kunne glede seg over at en nesten fullsatt Terminalen overvar finalen.

Der de tre finalistene Ahead of the Curve, Marre feat. Uro og Amanda Tenfjord fikk vist seg fram for publikum og juryen bestående av Kristin Winsent (musikksjef P13), Asbjørn Slettemark (musikkjournalist), Kathrine Synnes Finskog (direktør Music Norway), Renate Havnen (Amfi), Eirik Meling (Sunnmørsposten), Karen Synnes (Sparebanken Møre) og Terje Erstad (Ocean Sound Recordings)

Se Amanda sin lunchkonsert på Scena