Highasakite med ny singel

«5 Million Miles» - produsert av herrene Hermansen og Eriksen i Stargate, slippes fredag.

  Foto: Stian Andersen

Kultur

Bandet Highasakite med ålesunder Ingrid Helene Håvik er klar med ny singel.  «5 Million Miles» heter låta, som blir tilgjengelig på alt av digitale plattformer fredag.


Denne melodien skal prege alle eliteseriekamper i år. Hør den her.

Denne melodien skal prege alle eliteseriekamper i år. Hør den her.


Stjerneprodusenter

Denne gangen er det herrene Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen i Stargate som er produsenter, mens Miles Walker har stått for miksinga, går det fram av ei pressemelding fra management Indianer. Alle de tre nevnte har tidligere vunnet Grammy-er, og de to stjerneprodusentene har blant anna samarbeida med Rihanna, Beyoncé, Sia og Coldplay.

- Jeg er så utrolig stolt og glad for dette samarbeidet. Det er helt fantastisk å få muligheten til å jobbe med Stargate. Jeg håper folk liker singelen og vil sette den på igjen og igjen, heter det fra Håvik.


Highasakite-Ingrid:

Nominert til ny pris

Ingrid Helene Håviks låt "Someone who’ll get it" er nominert i Musikkforleggerprisen 2017.


Tydeligere pop-uttrykk

Sist vi hørte fra Highasakite hadde de laga ny hymne for den norske eliteserien i fotball. I desember spilte de under Nobelkonserten og i mars i år videre for et utsolgt Oslo Spektrum. For å nevne noe.

Når det gjelder «5 Million Miles» markerer den etter sigende et skille fra bandets forrige album, «Camp Echo», med et tydeligere pop-uttrykk enn tidligere.

I tillegg til en rekke konserter i sommer - Jugendfest i Ålesund inklusive, venter blant anna opptreden på talkshowet til Conan O'Brien i mai for bandet.