Terje Sporsem om "Religion"

– Mange spør meg om jeg er redd, men det er jeg ikke. Ikke nå.

Terje Sporsem elsker at det blir samfunnsdebatt rundt showene hans. Men reaksjonene rundt «Religion» kom som julaften på kjerringa. PST derimot, sto klar.

Kom til Terje Ni forestillinger setter Terje Sporsem opp på Sunnmøre, de fleste av dem er utsolgt. I går var han i Fosnavåg, 24. og 25. november og 8. og 9. desember er han på Terminalen i Ålesund, 7. desember er han i Ørsta kulturhus og 15. desember i ID-huset i Brattvåg. 

Kultur

Det var helt vilt. Journalister over hele verden tok kontakt, de ringte fra Independent blant annet, New Delhi Times skrev om det, det spredte seg til 100 land. Flere trusler fikk jeg også. Noe sånt hadde jeg aldri kunnet forestille meg på forhånd, sier Sporsem, og ser på oss med oppsperrede blå øyne: Fortsatt overraska.