Gammel muralteknikk smykker ut nytt selskapslokale i Spjelkavik

Lokal industrihistorie formet i ny freske

Muralteknikken er den samme som er brukt i det Sixtinske kapell i Roma. Nå forteller strappomaleriet «Borgundfjord» lokal industrihistorie der det henger i det nye selskapslokalet i Spjelkavik.

Utsmykking: Verket «Borgundfjord» av Bent Erik Myrvoll består av tre store freskomaleri. – Et smykke, sier Siv Myrstad Dybvik som sammen med ektemannen Rune og datteren Frida ønsket en spesiell utsmykking i den nye selskapsavdelingen. 

Endelig er freskoen hjemme. Det er her «Borgundfjord» hører til

Bent Erik Myrvoll
Kultur

– Vi ønsker å gi gjestene våre noe helt spesielt, og derfor har vi valgt en utsmykning med tilknytning til Spjelkavik som er laget av en lokal kunstner. Resultatet er veldig fint. Vi er kjempefornøyd med kunsten.