Å booke Mø var en av de større overraskelsene på årets Jugendfest-program. At en artist som er litt for sær til å være mainstream, men litt for mainstream til å være sær, ikke faller helt gjennom hos publikum på Colorline stadion sier litt om energien Mø oppviser på scenen.

Danske Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen er tilnærmet spastisk i sine bevegelser, og er totalt inne i musikken.

Samarbeidet hun har hatt med både Avicii, Ariana Grande og Justin Bieber og Major Lazer har nok også hjulpet å øke populariteten.

Musikken minner meg til tider om en miks av Siouxsie and the Banshees, Depeche Mode, moderne soul og R&B og elektropop. Det fungerer til tider veldig bra, men etter som konserten forløper blir det slik at musikken flyter litt i ett. Det er også litt for anonymt.

Ingenting å si på innlevelse, framføring eller hos den tidligere punkeren. Og når himmelen åpner slusene, nok en gang (mumle brumle) kravler hun like gjerne ut i folkehavet og synger midt i blant den kokende massen.

Desverre måtte Mø avbryte showet sitt på grunn av været.  Terningkastet og anmeldelsen baserer seg derfor på den tiden konserten varte.