Sissel synger julen inn i Ålesund

Ingen jul uten Sissel Kyrkjebø. Lørdag 24. november kommer hun til Ålesund og Sparebanken Møre Arena med sin julekonsert.

TIL ÅLESUND: Sissel Kyrkjebø 

Kultur

- Det er ikke uten grunn at Sissel spiller for fulle hus over hele landet og Norden, år etter år. Nå kommer hun til Ålesund og det er bare å glede seg til hun fyller Sparebanken Møre Arena med julestemning i slutten av november. Det blir sitteplasser på konserten, og vi anbefaler de som vil sikre seg plass å sitte klar når billettene slippes onsdag 26. september, sier Steffen Kjevik i Momentium.

Ettertraktet

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen. 

Over en million

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.