Lanserer rekrutteringsprogram for unge talenter under «Sjekk inn»:

Søker unge talenter

Under Sjekk inn lanserer Næringsforeningen et nytt traineeprogram for å lokke unge talenter til Sunnmøre. Slik kan nyutdannede komme rett fra skolebenken og til en trainee-stilling i regionen.

NYE TRAINEE-STILLINGER TIL REGIONEN: Under jobbmessa Sjekk inn 27. desember lanseres et nytt program, Trainee Sunnmøre for å rekruttere ung og kompetent arbeidskraft til regionen. Bildet er fra fjorårets jobbmesse, hvor Cecilie Hansen var på jobbjakt. Her overleverer hun CV-en sin til Hanne Velle, FUS Ikornes.  Foto: MARIUS SIMENSEN

Kultur

Under «Sjekk inn» 27. desember kan de som er interesserte registrere seg i Trainee Sunnmøre via en portal. Programmet er ment å være en måte å tiltrekke seg unge, talentfulle og nyutdannede mennesker ved å tilby interessante arbeidsplasser i regionen.