Nytt liv i Børsen-lokalene

Blir kulturkontor for unge

Børsen i Ålesund er snart historie. Men i lokalene skal det skje spennende saker.

Ung i Ålesund: Det nye kulturkontoret har fått navn Ung i Ålesund, og Ålesund kommune får hjelp til å gjøre om Børsen-lokalene av elever på vg3 interiør ved Borgund vgs. På bildet f.v.; Kulturkonsulent Lin Marie Norberg Jacobsen, Lene Erlandsen, Natalia Valderhaug, Eitander Myint Ahmed, lærer ved Borgund vgs. Liselotte Hansen, Laura Kupse, kulturkonsulent Mathias Tvedten og kultursjef Oskar Skulstad i Ålesund kommune.  Foto: Staale Wattø

Kultur

1. november stenger billettkontoret Børsen i Ålesund. Storparten av billettsalget til kulturhusa i byen skjer via nett, og det som fortsatt skjer over disk, er fra og med september av overført Ålesund og Moa bibliotek.