Gjenåpning av Sunnmøre museum:

Åpner for et større publikum enn før – med nye åpningstider

Sunnmøre museum har vært stengt det meste av året, men 7. oktober ønskes publikum velkommen tilbake. Til ny inngang, ny meny, ny utstilling og nye åpningstider.

Siste innspurt: Ingenting er helt ferdig ennå, verken ute eller inne på Sunnmøre museum, men de blir klare til gjenåpning 7. oktober, forsikrer fv. Christel Martinussen, administrasjonssjef, Audhild Gregoriusdotter Rotevatn, administrerende direktør, og Siw Solvang, markedssjef og prosjektleder for ombyggingen.   Foto: Gry Støre

Kultur

Museumsbygget med kaféen stengte dørene allerede 1. januar, mens tilkomsten til friluftsområdet ble stengt i mars. Nå jobbes det på spreng for å få alt klart til gjenåpningen av Sunnmøre museum denne uka, godt planlagt med tanke på høstferien.