- Axwell Λ Ingrosso er blant verdens hotteste acts akkurat nå. De har headlinet festivaler som Coachella og Summerburst, så det er selvsagt utrolig stas at de nå kommer til Ålesund og Jugendfest, sier en fornøyd Steffen Kjevik, bookingsjef i Momentium.

Den ikoniske posisjonen som Axwell og Sebastian Ingrosso hadde, steg til nye høyder med Axwell Λ Ingrosso. Det viste seg i Grammy-nominasjon og suksess på DJ Mag Top 100-lista m.m. etter at de hadde blitt omfavnet av den innflytelsesrike smakseliten, luksusmerker og beundrende fans over hele kloden.

På guvernørballet i New York i 2014 opptrådte de sammen for første gang. Debut-singelen ‹‹Something New›› sparket i gang prosjektet med et smell, og deretter fulgte de på med singlene 'On My Way', 'Can’t Hold Us Down' og 'Sun Is Shining'. De Stockholm-baserte karene suste rett inn i radiobølgene mens de turnerte for fullt.

Mot slutten av 2015 utga de 'This Time', hvor Pusha T medvirket, og alle inntektene av singelen gikk til FNs høykommissær for flyktninger. Duoen kickstartet 2016 med instrumental-låta 'Dream Bigger’. Nylig slapp de ‘Dreamer’, som fans over hele verden har ventet på skal komme ut i over ett år (etter at de debuterte låta under ADE 2016).

De har gjort seg mange festivalerfaringer av det store slaget, deriblant Coachella, V Festival og Electronic Daisy Carnival, pluss at de selvsagt har spilt på Ushuaia Ibiza. Axwell Λ Ingrosso har definitivt vært Sveriges hotteste musikk-eksport det siste tiåret.

I sommer skal de gjøre seg enda en festivalerfaring og få smake på energien fra Jugendfest-publikummet, når de kommer til Ålesund for å spille på Jugend 2018, melder Momentium i ei pressemelding.