– Jeg er ydmyk for denne muligheten, og jeg gleder meg veldig. Det er gøy å se hva Dagbladet TV-sporten har fått til, og jeg håper jeg kan bidra, sier Hulsker til avisen.

Han ble 13. oktober i fjor dømt til 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en dørvakt på et utested i Oslo. Han ble også dømt til å betale en bot på 15.000 kroner og ta seg av sakskostnadene.

Hendelsene fant sted under et koronautsatt julebord med VGTV natt til 10. mars 2022.

Samarbeidet med VGTV ble avsluttet i mai samme år. Hulsker har også fortalt at han også mistet andre jobber etter episoden på utestedet.

– Nå har jeg fullt fokus på kampene som kommer mot Skottland og Kypros. Dette er to kamper vi må vinne, skal vi ha ambisjoner om å klare oss igjennom denne kvalifiseringen, sier Hulsker.

Aller Medias programsjef Tellef Dahll er fornøyd med å ha med Bernt Hulsker på laget og mener det er på tide å tilgi ham.

– Bernt har bedt om unnskyldning, han har sonet sin straff og tatt konsekvensene av feilene han har gjort. Nå mener vi det er tid for å tilgi og gå videre. En start på det kan være noen timer i sofaen på Dagbladet TV, sier Dahll.