Blant de som var tidligst ute for å sikre seg en god plass var en jentegjeng fra Skodje ungdomsskule. Der har nemlig gitarist i bandet, Jonas Løvås jobbet i en periode, og da er det kanskje naturlig at flere av elevene har blitt ganske så store fans av bandet.

– De har spilt for oss på skolen før. Nå gleder vi oss virkelig altså. Vi har jo faktisk blitt ganske så ivrige fans, så det skal bli utrolig spennende å se de på scenen, sa jentene like før bandet gikk på scenen.

Nærmest hele skolen stemte

De forteller også at hele klassen stemte på Cashmere Factory da de deltok på Musikkprisen, og vant.

– Hele skolen stemte vel nærmest. For oss er det nok disse som blir kveldens høydepunkt.

– Det er vel noe med at de er så annerledes, men likevel har så god musikk, sier jentene.

– Vi regner med at dette blir like bra som det alltid er når de de spiller, sier de unge fansene.

Les også: – Dette er fin-stasen. Vi må jo vise ålesunderne hva Molde har å by på

Se videoreportasje: – Tryggeste plassen å oppholde seg i Ålesund

Ivrigst blant publikum?

Da bandet endelig kom på scena var det en muligens enda ivrigere jentegjeng som viste at de også digger bandet. De danset og sang nemlig med til alle sangene.

– Vi er kjempefans, fortalte jentene som også fikk med seg flere på den gode stemninga.

foto
Ivrig: Malin Giskeødegård, Anna Hill, Michell Nes, Ida Reiten Stafset og John-Willy Sæthre Græsdal storkoste seg under Cashmere Factory. Foto: Ticiane Oliveira
foto
Store fans: Julie Honningdal, Synne Marie Knotten, Jenna Vadset, Eline Skodje, Bernice Andreassen og Silje Storbråten Kjersem går på Skodje ungdomskule, hvor bandmedlem Jonas Løvås har jobbet, dermed er det kanskje ikke rart at de er blitt så store fans? Foto: Ticiane Oliveira