Lauv, den 23 år gamle låtskriveren, produsenten og sangeren Ari Staprans Leff, har hatt en enorm suksess på kort tid. Debutsingelen «The Other» har passert 140 millioner avspillinger på Spotify og hitsingelen «I Like Me Better» har gjort Lauv kjent over hele verden. Bare i løpet av de tre første månedene oppnådde låten svimlende avspillingstall, og gikk rett inn på topp 30 av Global Chart og topp 5 på iTunes internasjonalt. I Norge er den streamet til platina.

Per i dag har låten mer enn 330 millioner avspillinger på Spotify.

Lauv har allerede jobbet med DJ Snake på «A Different Way» og han har vært med på å skrive Charli XCX hiten «Boys» og «No Promises» av Cheat Codes og Demi Lovato. Nylig slapp han oppfølgeren til «I Like Me Better», «Easy Love».

I fjor sommer var han på en utsolgt turné i USA, og i høst var han med som oppvarmer for Ed Sheerans Asia-turné.

«I Like Me Better» og «Easy Love» er en del av Lauvs debut-spilleliste I met you when I was 18. Temaet er ung kjærlighet og realisasjon.

- De aller fleste av oss har hatt «I Like Me Better» på hjernen i 2017. Vi spår både gåsehud og allsang når Lauv spiller den og alle de andre hitene på Jugendfest i august, sier bookingsjef i Momentium, Steffen Kjevik.

Jugendfest arrangeres 17. og 18. august på Color Line Stadion. De siste årene har festivalen blitt utsolgt, med 12.000 besøkende per dag. Fra før er Axwell Λ Ingrosso, a-ha, Alan Walker, MØ Sigrid, Astrid S og Cezinando klare.