– Det er ganske sykt å tenkte på! Jeg er utrolig takknemlig og glad for opplevelsen. Nå går jeg bare rundt og er superhappy! sier Stine.

Tirsdag ble sykkylvingen den første norske artisten som har sunget sammen med den verdenskjente elektronikaartisten Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahll som hen egentlig heter.

Få med deg de siste kulturnyhetene! Lik smp.no kultur på Facebook.

MOT HELG – Blir aldri lei taco Både vin, godis og potetgull står på lista over lørdagskos for Stine Hole Ulla. Og dersom helga kan avsluttes med en søndagsmiddag hos tantene, er det prikken over i-en. Ble spurt av faren til Kygo

Verftskonferansen 2015 gikk for seg på Scandic Parken Hotel tirsdag og onsdag denne uka. Da det var tid for festmiddag ble det også servert en stor overraskelse. Kygo, som er sønn av bransjesjef for maritim bransje i Norsk Industri, Lars Gørvell-Dahll, sto plutselig på scena, sammen med Stine Hole Ulla.

– Jeg har holdt det hemmelig siden september da faren til Kyrre ringte og spurte. Jeg trodde ikke helt på det i starten, men man svarer jo så klart ja til en slik mulighet!

Hva skjer i helga? Sjekk vår kulturkalender!

Panikkbølger

Sammen framførte de låtene «Stole the show» og «Firestone» (se video øverst). Sistnevnte er Kygo sin første originale låt som har slått ekstremt godt an og er spilt over 7 millioner ganger på SoundCloud og YouTube og har over 40 millioner avspillinger på Spotify.

– Jeg følte på presset med å skulle synge en så stor og kul sang, ikke minst sjangermessig. Jeg synger jo mest klassisk og musikaler, så dette ble jo noe helt annet, forteller Stine.

– Jeg har hatt noen bølgedaler med panikk. Det er skummelt å skulle opptre med en så stor stjerne, men når jeg sto på scena klarte jeg heldigvis å nyte det.

Kygo kom til Ålesund fra USA mandag kveld, etter å ha spilt flere store konserter i helga.

– Han var en veldig behagelig person, absolutt ikke noe stjernenykker. En kunne ikke merke at han var superstjerne, utenom det at han hadde jetlag og var veldig trøtt, forteller Stine.

Stine Hole Ulla fra Sykkylven og Kyrre Gørvell-Dahll, Kygo, spilte sammen på Verftskonferansen i Ålesund denne uka. Foto: Norsk Industri